گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۲۸ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۱۲۰۰ مورد

تعداد بازدید های دیروز : ۸۱۶ مورد

تعداد بازدید های هفته : ۴۸۸۳ مورد

تعداد بازدید های کل : ۱۰۶۸۵۳۰ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٤٠١/٧/٢١ - ۱۴۸۸ مورد

توصیه های مراقبت دهنده کووید19

سه شنبه ١٧ تیر ١٣٩٩ ساعت ٧:٥٥ ق.ظ   ( بازدید : 1610 نفر )


 مراقبت‌کننده از بیمار دارای کووید-۱۹ نیز باید نکاتی را رعایت کند مثلا تعداد مراقبان از بیمار مبتلا به کووید-۱۹ تا حد امکان محدود شود و شخصی که این کار را انجام می‌دهد خود از سلامت کافی برخوردار بوده و بیماری زمینه‌ای نداشته باشد.
مراقبت‌کننده باید بعد از هر گونه تماس با بیمار یا محیطی که بیمار در آن حضور دارد، قبل و بعد از تهیه غذا، بعد از استفاده از سرویس بهداشتی و هر زمان که دست‌ها کثیف به نظر می‌رسند، دست‌های خود را با آب و صابون بشوید.
فرد مراقبت ‌کننده از بیمار دارای کووید-۱۹ هنگام شستن دست‌ها با آب و صابون، بهتر است از دستمال کاغذی برای خشک کردن دست استفاده کند، در غیر این صورت استفاده از حوله تمیز نیز امکان‌پذیر است به شرطی که آن را مرتب تعویض کرده و شست‌وشو دهد.
بیمار باید در ظروف شخصی غذا بخورد و پس از هر بار غذا خوردن ظروف بیمار باید به طور کامل شسته شود همچنین ملحفه یا پتوی مورد استفاده برای بیمار نیز باید از سایر اعضای خانواده مجزا باشد.
 مراقبت کننده باید از تماس مستقیم با مایعات بدن، به خصوص ترشحات دهان، بینی و مدفوع بیمار خودداری کند، در صورت ضرورت تماس، حتما از دستکش و ماسک یک بار مصرف استفاده کند.
 مراقبت‌کننده از بیمار کووید-۱۹ درصورت مشاهده علائم خفیف این بیماری باید خود را از بقیه افراد خانواده جدا کند چون ممکن است ناقل بیماری باشد.
 بیمار باید از ماسک پزشکی استفاده کند ولی درصورت عدم تحمل ماسک حتما هنگام سرفه یا عطسه، جلوی دهان و بینی خود را با دستمال کاغذی بپوشاند سپس دستمال را به طور مناسب دور بیندازد و دست‌ها را با آب و صابون بشوید.
درخصوص دور انداختن ماسک استفاده شده، : ضمن خودداری از دست زدن به قسمت جلوی ماسک، آن را داخل یک کیسه پلاستیکی قرار داده و پس از بستن کیسه در داخل سطل زباله دردار انداخته و بلافاصله دست‌ها با آب و صابون شسته شوند.
  بهترین تمیزکننده آب و صابون و بهترین ضدعفونی‌کننده، محلول خانگی مایع سفیدکننده یک درصد است که لباس، ملحفه و حوله‌های استفاده شده توسط بیمار را باید با استفاده از صابون‌های معمولی و آب و یا ماشین لباسشویی در دمای ۹۰-۶۰ درجه سانتی‌گراد شست‌وشو داده و کاملا خشک کرد.
در صورتی که علائم هشدار اضطراری مانند تنگی نفس، گیجی یا آشفتگی ذهنی، درد مداوم یا فشار در قفسه سینه و متمایل شدن رنگ لب یا صورت به رنگ آبی برای بیمار مبتلا به کرونا ایجاد شد باید بیمار را فورا به بیمارستان منتقل کنید.


منبع : صفحه اصلی فارسی سال 1397 چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.




















جستجو
زن ریحانه است (۱۱۲۴۹ بازدید)
مهارت حل مسئله (۵۳۹۳ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...