parcham مهار تورم، رشد تولید

انقلاب اسلامی که به برکت نفس قدسی حضرت امام (ره) و خون مطهر شهدای والا مقام به ثمر نشست ، حاصل دگرگونی فرهنگی و بیداری و احساس مسئولیت آحاد جامعه و به خصوص قشرجوان و دانشجو بود . جوانان با الهام از معنویت و روشنگری برخاسته از تفکر انقلاب اسلامی که در اندیشه و کلام امام (ره) آشکار است، ساختار فرهنگی ، سیاسی و اجتماعی کشور را دگرگون نموده و عرصه جدیدی را در تاریخ فرهنگ بشری گشودند.

دانشگاه ها ، به تحقیق ، یکی ازارکان مؤثر در حرکت انقلاب و تنویر افکار مردم محسوب می شوند و اهمیت نقش دانشجویان به عنوان نخبگان نسل جوان در مراحل مختلف پیروزی انقلاب ، تثبیت نظام و دفاع از آن انکار ناپذیر است . از این روی ، مسائل فرهنگی دانشگاه ها و صیانت از جایگاه و منزلت رفیع آنها همواره به عنوان یکی از محورهای اصلی در کلام امام (ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری ( مدّ ظلّه ) مورد عنایت خاص بوده است .

پاسداری از جایگاه رفیع دانشگاه و کمک به سالم نگهداشتن محیطهای آموزشی و پژوهشی و تأمین حقوق عمومی دانشگاهیان ، از طریق ترغیب دانشجویان به حفظ کرامت دانشجویی و مقابله با بی نظمی ، هنجار شکنی و نادیده گرفتن حقوق فردی و اجتماعی دیگران از اهداف مهمی محسوب می شوندکه کمیته های انضباطی در راستای کمک به تحقق آنها تشکیل می گردد . بدیهی است باوجود اعضای دانشمند و دانشجو در ترکیب شورای کمیته ها ، توجه به شیوه های برخوردصحیح و عالمانه با تخلفات دانشجویی و رعایت تقوا در امر قضاوت و تصمیم گیری ، جزواصول اساسی و خدشه ناپذیر این شورا ها تلقی می شوند.

برخورد سطحی با تخلفات دانشجویان و صدور حکم بدون توجه به اثرات تبعی آن بر روابط خانوادگی و اجتماعی دانشجو و تأثیر تربیتی و فرهنگی آن در افراد مختلف یا دیگر دانشجویان ، پیامد مثبتی در راستای رسیدن به جامعه ای با تخلفات کمتر به همراه نخواهد داشت . بنا بر این ،ضروری است که در صدور احکام انضباطی ، آثار تبعی اجرای احکام نیز مد نظر قرار گرفته و به گونه ای تصمیم گیری و عمل شود که اثرات منفی برخوردها به حداقل کاهش یابد . اتخاذ شیوه های تربیتی و تذکر آمیز در کنار صدور احکام مناسب و مؤثر ظرافت خاصی را می طلبد که در این رابطه صدور احکام تعلیقی نقش مهمی در نیل به اهداف تربیتی کمیته های انضباطی ایفا خواهد نمود.

پرهیز از استفاده ابزاری ازکمیته های انضباطی در واکنش به اعتراضات و ناخرسندی دانشجویان نیز مورد تأکید است . ایجاد و حفظ جوّ صمیمیّت ، تفاهم و اعتماد ، از طریق حل و فصل مسائل دانشجویان و پاسخگویی به مشکلات و پرسشهای آنان ، نیازمند سعه صدر و پذیرش فضای انتقاد و گفتگواست. در نتیجه ، گریز از پاسخگویی به دانشجو و توسل به برخورد انضباطی صرف ، نتایج زیانباری را به همراه داشته و موجب کاهش اعتماد دانشجو به این نهاد ارزشمند خواهد شد .

در هرحال ، شورای انضباطی، به عنوان نهادی حساس در مجموعه معاونت دانشگاه ، موظف است که ضمن انجام مسؤلیت خود در رسیدگی به تخطی دانشجویان از منش دانشجویی و اخلاق متعالی ، وظایف اساسی دانشگاه در راستای رشد استعدادهای دانشجویان و تقویت روحیه استقلال و اعتماد به نفس در آنان را مد نظر داشته و ازهرگونه برخوردی که موجبات تحقیر و توهین به دانشجو را فراهم می کند ، اجتناب ورزد . هر چند ، در مواردی ، تنبیه ، اجتناب ناپذیر است . اما ، با تأکید به پرهیز از هرگونه تجسس وتفتیش ، ضرورت دارد که این برخورد ، توأم با حفظ آبرو و حیثیت اجتماعی دانشجو باشد.از اولین مراحل تذکر و ارشاد آغاز شده و زمینه اجتناب از تخلف و میل به اصلاح را درفرد خاطی و محیط ایجاد نماید.

بجنورد: خیابان شهریار ، بعد از بیمارستان امام علی(ع)، طبقه فوقانی دانشکده پرستاری، شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

  • 1398/04/26 - 11:04
  • - تعداد بازدید: 42
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZGKb

کدام قسمت تخم مرغ غنی از پروتئین است؟ زرده یا سفیده؟

بسیاری از مردم تصور می کنند سفیده تخم مرغ منبع اصلی پروتئین نسبت به زرده است. این در حالی است که سفیده یک عدد تخم مرغ از نظر میزان پروتئین اختلاف ناچیزی با زرده دارد. میزان پروتئین سفیده 4 گرم است در حالی که این میزان در زرده به 2 تا 3 گرم می رسد.

به گزارش مفدا خراسان شمالی، زرده تخم مرغ 99 درصد از محتوای چربی تخم مرغ را در خود جای داده است و 55 کالری دارد. سفیده تخم مرغ تنها 17 کالری دارد. برای همین است که افرادی که دنبال کاهش وزن هستند و غذاهای کم چرب را ترجیح می دهندف فقط سفیده تخم مرغ را مصرف می کنند. این افراد باید بدانند که مواد مغذی موجود در زرده تخم مرغ را از دست می دهند.

زرده تخم مرغ علاوه بر این که منبع اصلی بسیاری از ویتامین ها و املاح معدنی است، بیشترین میزان کلسترول و چربی را هم دارد. زرده یک تخم مرغ متوسط حاوی 63 درصد کلسترول است. این در حالی است که به گفته کارشناسان تغذیه، میزان کلسترول دریافتی روزانه از طریق مواد غذایی باید زیر 300 میلی گرم باشد. با این حال تحقیقات اخیر نشان می دهد ضرورتی ندارد که اکثر افراد نگران کلسترول دریافتی از طریق زرده تخم مرغ باشند. این تحقیقات بیانگر آن است که ارتباط مستقیمی بین مصرف زرده تخم مرغ و ابتلا به دیابت نوع 2 نیز وجود ندارد. پیام اصلی این تحقیقات آنست که کسانی که نگران سلامت قلبشان هستند، به جای تمرکز بر مصرف تخم مرغ، باید به رزیم غذایی و سبک غذایی شان در حالت کلی نگاه کنند.

با این حال اگر شما مبتلا به بیماری قلبی هستید و یا عوامل خطر ابتلا به این بیماری را دارید، با تیم مراقبت های بهداشتی خود در مورد کلسترول تخم مرغ و نحوه مصرف آن مشورت کنید.

تخم مرغ همانند سایر محصولات لبنی منبع ارزان قیمت پروتئین با کیفیت بالا است. در این میان، زرده تخم مرغ حاوی 250 میلی گرم کولین است. کولین یک ماده ضروری برای متابولیسم سلول هاست و در انتقال لیپیدها در سراسر بدن و تولید انتقال دهنده های عصبی نقش مهمی دارد. زنان باید در روز 425 ملی گرم و مردان 550 ملی گرم کولین دریافت کنند. کولین در دوران بارداری نیز اهمیت زیادی دارد و باری رشد شناختی جنین مورد نیاز است.

  • گروه خبری : روابط عمومی
  • کد خبر : 18565
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید