parcham مهار تورم، رشد تولید

انقلاب اسلامی که به برکت نفس قدسی حضرت امام (ره) و خون مطهر شهدای والا مقام به ثمر نشست ، حاصل دگرگونی فرهنگی و بیداری و احساس مسئولیت آحاد جامعه و به خصوص قشرجوان و دانشجو بود . جوانان با الهام از معنویت و روشنگری برخاسته از تفکر انقلاب اسلامی که در اندیشه و کلام امام (ره) آشکار است، ساختار فرهنگی ، سیاسی و اجتماعی کشور را دگرگون نموده و عرصه جدیدی را در تاریخ فرهنگ بشری گشودند.

دانشگاه ها ، به تحقیق ، یکی ازارکان مؤثر در حرکت انقلاب و تنویر افکار مردم محسوب می شوند و اهمیت نقش دانشجویان به عنوان نخبگان نسل جوان در مراحل مختلف پیروزی انقلاب ، تثبیت نظام و دفاع از آن انکار ناپذیر است . از این روی ، مسائل فرهنگی دانشگاه ها و صیانت از جایگاه و منزلت رفیع آنها همواره به عنوان یکی از محورهای اصلی در کلام امام (ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری ( مدّ ظلّه ) مورد عنایت خاص بوده است .

پاسداری از جایگاه رفیع دانشگاه و کمک به سالم نگهداشتن محیطهای آموزشی و پژوهشی و تأمین حقوق عمومی دانشگاهیان ، از طریق ترغیب دانشجویان به حفظ کرامت دانشجویی و مقابله با بی نظمی ، هنجار شکنی و نادیده گرفتن حقوق فردی و اجتماعی دیگران از اهداف مهمی محسوب می شوندکه کمیته های انضباطی در راستای کمک به تحقق آنها تشکیل می گردد . بدیهی است باوجود اعضای دانشمند و دانشجو در ترکیب شورای کمیته ها ، توجه به شیوه های برخوردصحیح و عالمانه با تخلفات دانشجویی و رعایت تقوا در امر قضاوت و تصمیم گیری ، جزواصول اساسی و خدشه ناپذیر این شورا ها تلقی می شوند.

برخورد سطحی با تخلفات دانشجویان و صدور حکم بدون توجه به اثرات تبعی آن بر روابط خانوادگی و اجتماعی دانشجو و تأثیر تربیتی و فرهنگی آن در افراد مختلف یا دیگر دانشجویان ، پیامد مثبتی در راستای رسیدن به جامعه ای با تخلفات کمتر به همراه نخواهد داشت . بنا بر این ،ضروری است که در صدور احکام انضباطی ، آثار تبعی اجرای احکام نیز مد نظر قرار گرفته و به گونه ای تصمیم گیری و عمل شود که اثرات منفی برخوردها به حداقل کاهش یابد . اتخاذ شیوه های تربیتی و تذکر آمیز در کنار صدور احکام مناسب و مؤثر ظرافت خاصی را می طلبد که در این رابطه صدور احکام تعلیقی نقش مهمی در نیل به اهداف تربیتی کمیته های انضباطی ایفا خواهد نمود.

پرهیز از استفاده ابزاری ازکمیته های انضباطی در واکنش به اعتراضات و ناخرسندی دانشجویان نیز مورد تأکید است . ایجاد و حفظ جوّ صمیمیّت ، تفاهم و اعتماد ، از طریق حل و فصل مسائل دانشجویان و پاسخگویی به مشکلات و پرسشهای آنان ، نیازمند سعه صدر و پذیرش فضای انتقاد و گفتگواست. در نتیجه ، گریز از پاسخگویی به دانشجو و توسل به برخورد انضباطی صرف ، نتایج زیانباری را به همراه داشته و موجب کاهش اعتماد دانشجو به این نهاد ارزشمند خواهد شد .

در هرحال ، شورای انضباطی، به عنوان نهادی حساس در مجموعه معاونت دانشگاه ، موظف است که ضمن انجام مسؤلیت خود در رسیدگی به تخطی دانشجویان از منش دانشجویی و اخلاق متعالی ، وظایف اساسی دانشگاه در راستای رشد استعدادهای دانشجویان و تقویت روحیه استقلال و اعتماد به نفس در آنان را مد نظر داشته و ازهرگونه برخوردی که موجبات تحقیر و توهین به دانشجو را فراهم می کند ، اجتناب ورزد . هر چند ، در مواردی ، تنبیه ، اجتناب ناپذیر است . اما ، با تأکید به پرهیز از هرگونه تجسس وتفتیش ، ضرورت دارد که این برخورد ، توأم با حفظ آبرو و حیثیت اجتماعی دانشجو باشد.از اولین مراحل تذکر و ارشاد آغاز شده و زمینه اجتناب از تخلف و میل به اصلاح را درفرد خاطی و محیط ایجاد نماید.

بجنورد: خیابان شهریار ، بعد از بیمارستان امام علی(ع)، طبقه فوقانی دانشکده پرستاری، شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

  • 1397/05/23 - 14:34
  • - تعداد بازدید: 48
  • - زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZEHb

برگزاری جلسه ستاد صیانت در بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد

رضایت مندی حداکثری مردم در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مهمترین هدف دانشگاه می باشد

به گزارش مفدا خراسان شمالی، دکتر فریمان ابراهیم زاده جانشین رئیس ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی دانشگاه ضمن تبریک میلاد حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) و همچنین گرامیداشت دهه کرامت گفت: از جمله مهمترین اهداف ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی گسترش و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب – صیانت از حقوق شهروندی، برخورد کریمانه و محبت آمیز با مردم و حفظ کرامت آنان و آگاه سازی مردم از حقوق و تکالیف و قانون گرائی در جامعه و پیشگیری از تخلفات اداری و رسیدگی به شکایات مردم و پیگیری برای برخورد با متخلفین در دانشگاه می باشد.

وی، کسب رضایت مندی حداکثری مردم در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی را مهمترین هدف در این دانشگاه عنوان کرد. و رضایت مردم را شرط مهم و اساسی و دغدغه اصلی دولت اعلام نمود.

وی تصریح کرد: باید نسبت به رفع مشکلات در بیمارستانها و مراکز درمانی به گونه ای اقدام شود تا بتوانیم خدمات شایسته ای را که در شان مردم که همان ولی نعمتان ما محسوب می شوند، ارائه شود و کوتاهی در این حوزه از سوی دانشگاه به هیچ وجه پذیرفته نیست.

وی، خواستار تعامل مسئولین واحدهای تابعه دانشگاه و این تیم در راستای ارتقای سطح خدمات دهی به مردم شریف استان می باشد.

دکتر ابراهیم زاده خاطر نشان کرد: نهایت تلاش خواهد شد تا دستورالعمل های مربوط به ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی از جمله برنامه های حقوق شهروندی و حجاب و عفاف بطور کامل اجرا و توسعه یابد چرا که معتقدیم حقوق شهروندی امری است که باید در تمامی سطوح ساری و جاری شود.

جانشین رئیس ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی دانشگاه علوم پزشکی تصریح نمود: تاخیر صورت گرفته در افتتاح جاده منتهی به بیمارستان قابل تامل است و با بیان اینکه حفظ جان مردم مهم است، افزود: متاسفانه بنا به گزارش مدیریت بیمارستان بدلیل عدم افتتاح جاده و بروز سه مورد فوتی در یکسال اخیر پدید آمد. وی با تاکید بر ایمن سازی جاده برای رفت و آمد رانندگان اظهار داشت: نصب علایم راهنمایی و رانندگی، ایجاد روشنایی کافی و افزایش کیفیت آسفالت جاده از اقدام های لازم برای ایمن سازی جاده می باشد که باید در دستور کار قرار گیرد.

در ادامه اعضای ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی نیز به طرح دیدگاهها و نظرات خود در رابطه با مسائل و مشکلات پرداختند.

در انتها از آقای دکتر حقیقی سرپرست محترم بیمارستان و آقای بهمن باقریان مدیر و خانم دکتر خراشادی زاده مترون بیمارستان به جهت راه اندازی کمپین اخلاق حرفه ای و اینکه این تیم را در بازدید از قسمت های مختلف همراهی نمودند قدردانی گردید.       

  • گروه خبری : روابط عمومی
  • کد خبر : 18449
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید