parcham مهار تورم، رشد تولید

انقلاب اسلامی که به برکت نفس قدسی حضرت امام (ره) و خون مطهر شهدای والا مقام به ثمر نشست ، حاصل دگرگونی فرهنگی و بیداری و احساس مسئولیت آحاد جامعه و به خصوص قشرجوان و دانشجو بود . جوانان با الهام از معنویت و روشنگری برخاسته از تفکر انقلاب اسلامی که در اندیشه و کلام امام (ره) آشکار است، ساختار فرهنگی ، سیاسی و اجتماعی کشور را دگرگون نموده و عرصه جدیدی را در تاریخ فرهنگ بشری گشودند.

دانشگاه ها ، به تحقیق ، یکی ازارکان مؤثر در حرکت انقلاب و تنویر افکار مردم محسوب می شوند و اهمیت نقش دانشجویان به عنوان نخبگان نسل جوان در مراحل مختلف پیروزی انقلاب ، تثبیت نظام و دفاع از آن انکار ناپذیر است . از این روی ، مسائل فرهنگی دانشگاه ها و صیانت از جایگاه و منزلت رفیع آنها همواره به عنوان یکی از محورهای اصلی در کلام امام (ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری ( مدّ ظلّه ) مورد عنایت خاص بوده است .

پاسداری از جایگاه رفیع دانشگاه و کمک به سالم نگهداشتن محیطهای آموزشی و پژوهشی و تأمین حقوق عمومی دانشگاهیان ، از طریق ترغیب دانشجویان به حفظ کرامت دانشجویی و مقابله با بی نظمی ، هنجار شکنی و نادیده گرفتن حقوق فردی و اجتماعی دیگران از اهداف مهمی محسوب می شوندکه کمیته های انضباطی در راستای کمک به تحقق آنها تشکیل می گردد . بدیهی است باوجود اعضای دانشمند و دانشجو در ترکیب شورای کمیته ها ، توجه به شیوه های برخوردصحیح و عالمانه با تخلفات دانشجویی و رعایت تقوا در امر قضاوت و تصمیم گیری ، جزواصول اساسی و خدشه ناپذیر این شورا ها تلقی می شوند.

برخورد سطحی با تخلفات دانشجویان و صدور حکم بدون توجه به اثرات تبعی آن بر روابط خانوادگی و اجتماعی دانشجو و تأثیر تربیتی و فرهنگی آن در افراد مختلف یا دیگر دانشجویان ، پیامد مثبتی در راستای رسیدن به جامعه ای با تخلفات کمتر به همراه نخواهد داشت . بنا بر این ،ضروری است که در صدور احکام انضباطی ، آثار تبعی اجرای احکام نیز مد نظر قرار گرفته و به گونه ای تصمیم گیری و عمل شود که اثرات منفی برخوردها به حداقل کاهش یابد . اتخاذ شیوه های تربیتی و تذکر آمیز در کنار صدور احکام مناسب و مؤثر ظرافت خاصی را می طلبد که در این رابطه صدور احکام تعلیقی نقش مهمی در نیل به اهداف تربیتی کمیته های انضباطی ایفا خواهد نمود.

پرهیز از استفاده ابزاری ازکمیته های انضباطی در واکنش به اعتراضات و ناخرسندی دانشجویان نیز مورد تأکید است . ایجاد و حفظ جوّ صمیمیّت ، تفاهم و اعتماد ، از طریق حل و فصل مسائل دانشجویان و پاسخگویی به مشکلات و پرسشهای آنان ، نیازمند سعه صدر و پذیرش فضای انتقاد و گفتگواست. در نتیجه ، گریز از پاسخگویی به دانشجو و توسل به برخورد انضباطی صرف ، نتایج زیانباری را به همراه داشته و موجب کاهش اعتماد دانشجو به این نهاد ارزشمند خواهد شد .

در هرحال ، شورای انضباطی، به عنوان نهادی حساس در مجموعه معاونت دانشگاه ، موظف است که ضمن انجام مسؤلیت خود در رسیدگی به تخطی دانشجویان از منش دانشجویی و اخلاق متعالی ، وظایف اساسی دانشگاه در راستای رشد استعدادهای دانشجویان و تقویت روحیه استقلال و اعتماد به نفس در آنان را مد نظر داشته و ازهرگونه برخوردی که موجبات تحقیر و توهین به دانشجو را فراهم می کند ، اجتناب ورزد . هر چند ، در مواردی ، تنبیه ، اجتناب ناپذیر است . اما ، با تأکید به پرهیز از هرگونه تجسس وتفتیش ، ضرورت دارد که این برخورد ، توأم با حفظ آبرو و حیثیت اجتماعی دانشجو باشد.از اولین مراحل تذکر و ارشاد آغاز شده و زمینه اجتناب از تخلف و میل به اصلاح را درفرد خاطی و محیط ایجاد نماید.

بجنورد: خیابان شهریار ، بعد از بیمارستان امام علی(ع)، طبقه فوقانی دانشکده پرستاری، شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

  • 1397/02/26 - 14:14
  • - تعداد بازدید: 48
  • - زمان مطالعه : 5 دقیقه
  • /ZwYb

داوران رشته تئاتر خیابانی و نمایشنامه‌خوانی جشنواره سیمرغ معرفی شدند

داوران رشته تئاتر خیابانی بخش آزاد و فرهنگ سلامت و نمایشنامه‌خوانی نهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ اعلام شدند.

به گزارش مفدا، افشین هاشمی، امیرکاوه آهنین‌جان، مجید امرایی داوران رشته تئاتر خیابانی در بخش آزاد و فرهنگ سلامت و کوروش نریمانی، مهرداد رایانی مخصوص، رضا دادویی به عنوان داوران رشته نمایشنامه‌خوانی انتخاب شدند.
 
*سیدافشین هاشمی
متولد ۱۳۵۴ بازیگر، نویسنده، کارگردان و دارای مدرک مهندسی شیمی از دانشگاه صنعت نفت آبادان و کارشناسی ارشد کارگردانی از دانشگاه هنر است. آخرین حضور او در تلویزیون بازی در سریال گاوصندوق است. وی همچنین نوازنده کمانچه است و اجراهایی را نیز در این زمینه برگزار کرده ‌است.
وی بازی در نمایش‌هایی همچون «طرب‌نامه»، «گریز»، «از مرثیه عشق…»، «درستکارترین قاتل دنیا»، «زیر درخت آلبالو»، «چنانت دوست می‌دارم»، «فانوس خیس»، «کشته به درگاه» و .... را در کارنامه کاری خود به ثبت رسانده است.
جایزه بهترین عروسک‌گردانی در جشنواره تئاتر دفاع مقدس، جوایز بازیگری و نمایشنامه‌نویسی از دوازدهمین جشنواره نمایش‌های سنتی آئینی، جایزه بازیگری از جشنواره نمایش‌های سنتی و آئینی، جایزه بازیگری از سازمان ملی جوانان برای فیلم خیلی دور خیلی نزدیک، بازیگر برگزیده از طرف از خانه تئاتر در جشن بازیگر، جایزه بهترین بازیگر از جشنواره بین‌المللی پراگ، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد و ... را دریافت کرده است.
 
*امیرکاوه آهنین‌جان
 متولد ۱۳۵۳ در تهران و فارغ التحصیل رشته روانشناسی، حقوق و نمایش است. وی فعالیت سینمایی خود را در مقام بازیگری از سال ۱۳۸۰ با فیلم «ارتفاع پست» آغاز کرد.
آهنین‌جان در مجموعه‌هایی همچون «خاک سرخ»، «ملاصدرا»، «شهریار»، «سایه‌ای در تاریکی»، «آخرین دعوت»، «فاکتور هشت»، «سایه روشن»، «ویلای من» و «شوخی کردم» بازی کرده است.
 
*مجید امرایی
متولد ۱۳۴۸ در کوهدشت، نویسنده، کارگردان ، منتقد، مدرس و کارشناس ارشد کارگردانی تئاتر از دانشکده هنر و معماری تهران است.
وی کارگردانی نمایش‌های «گل‌های کبود»، «افیون»، «عشق باران»، «هوش و گوش»، «معبد»، «دشمنان»، «جهان خواران»، بازی در مجموعه تلویزیونی «دکتر قریب» و «مختارنامه» و ... را بر عهده داشته است.
وی جایزه دوم کارگردانی پنجمین جشنواره تئاتر استانی لرستان، جایزه سوم نمایشنامه نویسی پنجمین جشنواره تئاتر استان لرستان، جایزه سوم نمایشنامه نویسی در دومین جشنواره سراسری تئاتر تک، جایزه دوم کارگردانی در دومین جشنواره سراسری تئاتر تک، مقام سوم نمایشنامه نویسی از دوازدهمین جشنواره سراسری تئاتر دفاع مقدس، مقام سوم کارگردانی از دوازدهمین جشنواره سراسری تئاتر دفاع مقدس و ... را دریافت کرده است.
امرایی حضور در نخستین جشنواره بین المللی تئاتر «بیشکک» کشور قرقیزستان، نخستین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی «دربندی خان» کشور عراق، شصت و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر «اوینیون» کشور فرانسه، کارگاه آموزشی ۷ روزه تولید تئاتر خیابانی در اقلیم کردستان کشور عراق و .... را بر عهده داشته است.
 
*کوروش نریمانی
متولد ۱۳۴۸ در نورآباد دلفان دارای مدرک کارشناسی ارشد کارگردانی از دانشگاه تربیت مدرس، نویسنده، کارگردان و بازیگر‏ ‏است.
وی نویسنده نمایشنامه های «مترسک»، «شب مهتابی»، «شبهای آوینیون»، « والس مرده شوران»، «دن کامیلو»، «شوایک»، «جن گیر» و .... است.
داوری جشنواره استانی مازندران، داوری جشنواره استانی گلستان،‏ داوری جشنواره استانی گیلان بیست و یکمین دوره، داوری جشنواره استانی زنجان، داوری جشنواره استانی خوزستان، داوری جشنواره استانی همدان، داوری جشنواره منطقه ای استان کرمان، ‏داوری جشنواره منطقه ای پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر منطقه ای کشور، داوری جشنواره دانشگاهی تهران، داوری دهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران بخش نمایشنامه خوانی تهران، داوری یازدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران مسابقه نمایشنامه نویسی جایزه اکبر رادی، داوری دوازدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران، داوری سومین دوره آثار برتر ادبیات نمایشی ایران خانه تئاتر و .... را بر عهده داشته است.
 
*مهرداد رایانی مخصوص
متولد ۱۳۴۹ در تهران و دارای مدرک دکترای پژوهش تئاتر از دانشگاه منچستر است. جایزه ویژه از نخستین جشنواره سراسری تئاتر فجر، رتبه نخست کارگردانی هفتمین جشنواره تئاتر آموزش و پرورش، مربی نمونه تئاتر در جشنواره ی تئاتر آموزش و پرورش استان تهران، رتبه دوم کارگردانی از جشنواره تئاتر خیابانی فجر، مدیریت دفتر پژوهش و انتشارات مرکز هنرهای نمایشی، ریاست تئاترشهر، مسئول تله‌تئاترهای شبکه‌ چهار سیما، معاون دپارتمان آموزشی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز، دبیری نخستین جشنواره‌ سراسری تئاتر ماه، دبیری و سردبیری نشریات گوناگون تئاتری (صحنه، نمایش، هنر هفته و...) و عضویت در هیات‌های انتخاب و داوری جشنواره‌های تئاتر در کشور از دیگر فعالیت های رایانی است.
 
*رضا دادویی
متولد ۱۳۵۶ ‏در تهران و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی، کارگردان و بازیگر است.         
کارگردانی فیلم «تعبیر خواب»، کاندیدای دریافت چهار جایزه از پانزدهمین جشنواره بین‏المللی فیلم‌های پلیسی مسکو و برنده جایزه ویژه هیات داوران بهترین کارگردانی و دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد و بهترین بازیگر نقش مکمل مرد، برنده جایزه بهترین کارگردانی از دومین جشنواره سراسری میلاد سرخ، کاندیدای بهترین کارگردانی، فیلم و فیلمنامه از جشنواره فیلم دهلی، کاندیدای بهترین کارگردانی و بهترین فیلم از جشنواره فیلم‌های مذهبی رم، کاندیدای بهترین کارگردانی و برنده جایزه بهترین تدوین از جشنواره فیلم‌های تلویزیونی، کارگردانی فیلم «از میان آینه» و .... را بر عهده داشته است.
 
جشنواره بین‌المللی سیمرغ که نامش برگرفته از سیمرغ افسانه‌ای در ادبیات ایران به عنوان مرغ درمانگر و نماد جدید جامعه پزشکی است در پنج بخش تئاتر،‌ فیلم، ادبی، ‌هنرهای تجسمی و موسیقی به دبیری امیر لـله‌گانی از ۱۴ تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه در پردیس تئاتر تهران برگزار می‌شود.

  • گروه خبری : روابط عمومی
  • کد خبر : 18214
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید