اجرای صحیح الگوی تغذیه سالم دانشجویان
مدیر دانشجویی دانشگاه به اجرای صحیح الگوی تغذیه سالم دانشجویان اشاره کرد.

به گزارش مفدا خراسان شمالی، مدیر دانشجویی دانشگاه اظهار داشت: مدیریت دانشجویی به عنوان یکی از اجزائ دانشگاه عهده دار تامین امور رفاهی و صنفی دانشجویان است که این مهم با ایجاد بستر مناسب، هماهنگی درون بخشی و توسعه امکانات و منابع موجود محقق می گردد.
به گفته دکتر"قربانیان" مدیریت دانشجویی در راستای ماموریت سازمانی خود برای رسیدن به شرایط مطلوب (مطابق با شاخصهای استاندارد کشوری) در زمینه های رفاهی با استفاده از مشارکت بین بخشی و جلب مشارکت دانشجویان تلاش میکند.
به گفته وی طبق اعتباربخشی کشوری انجام شده از سوی وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از نظر شاخص های سرانه فضای فیزیکی آشپزخانه دانشجویی، میزان دسترسی دانشجویان به اتوماسیون تغذیه، میزان دفعات توزیع میوه جات و لبنیات در هفته، میزان استقبال دانشجویان از نهار دانشجویی؛ امتیاز خوب و عالی کسب نموده است و در شاخص های سرانه فضای فیزیکی سالن غذاخوری، سرانه کارشناس تغذیه، میزان استقبال از شام دانشجویی و میزان استفاده از تجهیزات صنعتی امتیاز متوسط کسب نموده است.
وی به یکی از مهم ترین اولویتهای مدیریت دانشجویی در سال 1396 که اجرای هرچه دقیق تر الگوی تغذیه سالم بوده است اشاره کرد و افزود:دو منویی کردن غذاها در وعده نهار و شام خوابگاهی و افزایش تنوع غذاهای مورد استفاده در وعده شام در راستای ایجاد رضایتمندی و تنوع غذایی ،ارتقاء نرم افزار خریداری شده تغذیه و رفع ایرادات موجود در آن از جمله راه اندازی سامانه نظرسنجی و قابلیت انتقال اعتبار بین کاربران،تعمیر و خرید تجهیزات در راستای صنعتی سازی آشپزخانه دانشجویی بدنبال اجرای طرح های ابلاغی از سوی وزارت و جلب مشارکت دانشجویان علاقه مند در امور نظارتی طبخ و توزیع غذای دانشجویی در قالب کمیته نظارت بر سلف سرویس دانشجویی از جمله مهم ترین اقدامات در این راستا است.