parcham مهار تورم، رشد تولید

انقلاب اسلامی که به برکت نفس قدسی حضرت امام (ره) و خون مطهر شهدای والا مقام به ثمر نشست ، حاصل دگرگونی فرهنگی و بیداری و احساس مسئولیت آحاد جامعه و به خصوص قشرجوان و دانشجو بود . جوانان با الهام از معنویت و روشنگری برخاسته از تفکر انقلاب اسلامی که در اندیشه و کلام امام (ره) آشکار است، ساختار فرهنگی ، سیاسی و اجتماعی کشور را دگرگون نموده و عرصه جدیدی را در تاریخ فرهنگ بشری گشودند.

دانشگاه ها ، به تحقیق ، یکی ازارکان مؤثر در حرکت انقلاب و تنویر افکار مردم محسوب می شوند و اهمیت نقش دانشجویان به عنوان نخبگان نسل جوان در مراحل مختلف پیروزی انقلاب ، تثبیت نظام و دفاع از آن انکار ناپذیر است . از این روی ، مسائل فرهنگی دانشگاه ها و صیانت از جایگاه و منزلت رفیع آنها همواره به عنوان یکی از محورهای اصلی در کلام امام (ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری ( مدّ ظلّه ) مورد عنایت خاص بوده است .

پاسداری از جایگاه رفیع دانشگاه و کمک به سالم نگهداشتن محیطهای آموزشی و پژوهشی و تأمین حقوق عمومی دانشگاهیان ، از طریق ترغیب دانشجویان به حفظ کرامت دانشجویی و مقابله با بی نظمی ، هنجار شکنی و نادیده گرفتن حقوق فردی و اجتماعی دیگران از اهداف مهمی محسوب می شوندکه کمیته های انضباطی در راستای کمک به تحقق آنها تشکیل می گردد . بدیهی است باوجود اعضای دانشمند و دانشجو در ترکیب شورای کمیته ها ، توجه به شیوه های برخوردصحیح و عالمانه با تخلفات دانشجویی و رعایت تقوا در امر قضاوت و تصمیم گیری ، جزواصول اساسی و خدشه ناپذیر این شورا ها تلقی می شوند.

برخورد سطحی با تخلفات دانشجویان و صدور حکم بدون توجه به اثرات تبعی آن بر روابط خانوادگی و اجتماعی دانشجو و تأثیر تربیتی و فرهنگی آن در افراد مختلف یا دیگر دانشجویان ، پیامد مثبتی در راستای رسیدن به جامعه ای با تخلفات کمتر به همراه نخواهد داشت . بنا بر این ،ضروری است که در صدور احکام انضباطی ، آثار تبعی اجرای احکام نیز مد نظر قرار گرفته و به گونه ای تصمیم گیری و عمل شود که اثرات منفی برخوردها به حداقل کاهش یابد . اتخاذ شیوه های تربیتی و تذکر آمیز در کنار صدور احکام مناسب و مؤثر ظرافت خاصی را می طلبد که در این رابطه صدور احکام تعلیقی نقش مهمی در نیل به اهداف تربیتی کمیته های انضباطی ایفا خواهد نمود.

پرهیز از استفاده ابزاری ازکمیته های انضباطی در واکنش به اعتراضات و ناخرسندی دانشجویان نیز مورد تأکید است . ایجاد و حفظ جوّ صمیمیّت ، تفاهم و اعتماد ، از طریق حل و فصل مسائل دانشجویان و پاسخگویی به مشکلات و پرسشهای آنان ، نیازمند سعه صدر و پذیرش فضای انتقاد و گفتگواست. در نتیجه ، گریز از پاسخگویی به دانشجو و توسل به برخورد انضباطی صرف ، نتایج زیانباری را به همراه داشته و موجب کاهش اعتماد دانشجو به این نهاد ارزشمند خواهد شد .

در هرحال ، شورای انضباطی، به عنوان نهادی حساس در مجموعه معاونت دانشگاه ، موظف است که ضمن انجام مسؤلیت خود در رسیدگی به تخطی دانشجویان از منش دانشجویی و اخلاق متعالی ، وظایف اساسی دانشگاه در راستای رشد استعدادهای دانشجویان و تقویت روحیه استقلال و اعتماد به نفس در آنان را مد نظر داشته و ازهرگونه برخوردی که موجبات تحقیر و توهین به دانشجو را فراهم می کند ، اجتناب ورزد . هر چند ، در مواردی ، تنبیه ، اجتناب ناپذیر است . اما ، با تأکید به پرهیز از هرگونه تجسس وتفتیش ، ضرورت دارد که این برخورد ، توأم با حفظ آبرو و حیثیت اجتماعی دانشجو باشد.از اولین مراحل تذکر و ارشاد آغاز شده و زمینه اجتناب از تخلف و میل به اصلاح را درفرد خاطی و محیط ایجاد نماید.

بجنورد: خیابان شهریار ، بعد از بیمارستان امام علی(ع)، طبقه فوقانی دانشکده پرستاری، شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

  • 1397/03/06 - 12:20
  • - تعداد بازدید: 60
  • - زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZCEb

هنر زبانی است که مخاطب راحت تر با آن ارتباط برقرار می کند

مهدی احمدی از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و دارنده رتبه سوم فیلم مستند بخش سلامت جشنواره سیمرغ خاطر نشان کرد:هنر زبانی است که مخاطب راحت تر با آن ارتباط برقرار می کند

به گزارش مفدا خراسان شمالی، مهدی احمدی از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی موفق به کسب مقام سوم نهمین جشنواره فرهنگی سیمرغ شد که با ایشان گفتگو کردیم.

خبرنگار مفدا: لطفا خودتان را معرفی کنید؟

مهدی احمدی هستم در بخش فیلم مستند کارکنان مقام سوم کشوری را بدست آوردم.

 

خبرنگار مفدا: آقای احمدی انگیزه تون برای شرکت در جشنواره فرهنگی سیمرغ چه بود؟

آقای احمدی: بتوانم با تولیداتی که در بعد فرهنگی انجام میدهم برای کارکنان و دانشجویان تاثیر گذار باشم.

 

خبرنگار مفدا: لطفاً در خصوص مستندتون توضیحاتی بفرمائید؟

آقای احمدی: مستند آناگل؛ نام خانمی از ساکنان روستاهای ترکمن نشین شهرستان راز و جرگلان استان خراسان شمالی است که ۲۰ سال پیش دچار سانحه سوختگی می شود و بعلت وضعیت ضعیف اقتصادی جهت معالجه مراجعه نکرده بودند و بصورت نشسته حرکت می کردند که پس از رسانه ای شدن وضعیت ایشان الحمدا... بهبود یافت و این مستند روند بهبود ایشان را به تصویر کشاند.

 

خبرنگار مفدا: نقاط قوت و ضعف این دوره از جشنواره فرهنگی وزات بهداشت را چطور دیدید؟

آقای احمدی: مسلما هر جشنواره دارای نقاط ضعف و قوت است. البته این امر نسبی است و نمی‌شود هیچ برنامه ای را ١٠٠٪‏ موفق دانست. مشارکت دانشجویان خارجی در بخش‌های مختلف و تجلیل از نخبگان خلاق و توانمند در زمینه‌های فرهنگی و هنری و ترویج فرهنگ سلامت با بهره‌مندی از ابزار هنر که وزارت بهداشت در این مسیر بخوبی گام برداشته است. جشنواره فرهنگی متمرکز بر روی دانشجویان بود و احساس می کردیم کارکنان در حاشیه قرار گرفته بودیم و به نظر من برای تعالی کارکنان و اعضای هیات علمی باید جشنواره جداگانه ای در نظر بگیرند.

 

خبرنگار مفدا: در جشنواره های دیگری هم شرکت کردید: قریب به ۱۵ سال است که مستندسازی انجام می دهم در جشنواره عمار و چندین جشنواره دیگر شرکت کردم که بیش از ۴۰ اثر بنده از شبکه های استانی و ملی پخش شده است.

خبرنگار مفدا: هنر و حرفه پزشکی چه ارتباطی با هم دارند آیا هنر می تواند به این حرفه کمک کند؟ هنر زبانی است که مخاطب راحت تر با آن ارتباط برقرار می کند. ناگزیر هستیم که هنر را چاشنی آموزش کنیم که الحمد ا... این رویکرد در سالهای اخیر در دانشگاه ها دیده می شود. دانشجویان که متولیان سلامت کشور هستند باید در وهله اول با گرایش به فعالیت‌های هنری خود را به لحاظ روحی و روانی تامین کنند و سپس این روحیه را به دیگران انتقال دهند، در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز با راه اندازی استودیو سلامت و آشنا نمودن مردم با هنر، میزان لذتشان از هنر بیشتر خواهد بود در نتیجه سلامت تر هستند.

خبرنگار مفدا- فاطمه پدیداران مقدم

  • گروه خبری : روابط عمومی
  • کد خبر : 18276
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید