parcham مهار تورم، رشد تولید

تعریف مشاوره:

مشاوره فرآیندی فعال، پویا و رویارویی بین مراجع و مشاور است که در طی آن به مراجع کمک می شود تا به شناخت بهتری از توانائی و قابلیت های خویش برسد و از امکانات و فرصت های محیطی استفاده نماید و در نهایت به سازگاری بیشتر در زندگی دست یابد،

اداره مشاوره و راهنمایی:

اداره مشاوره و راهنمایی محلی است که در قالب سطوح سه گانه پیشگیری قادر به عرضه خدمات زیر می باشد:

الف) مشاوره وراهنمایی در امور اجتماعی، ارتباطی، اخلاقی، تربیتی، روانی و رفتاری

ب) مشاوره و راهنمایی در زمینه های تحصیلی، شغلی، ازدواج، خانواده و ... .

ج)روان سنجی در زمینه های مشکلات روانشناختی، انجام تست های روان شناختی( تشخیصی، شخصیتی، هوشی و ...)

د) روان درمانی( ارزیابی، تشخیص و درمان مشکلات روانی)

ه) آموزش، اطلاع رسانی و دانش افزایی(برگزاری کارگاه های مهارت های زندگی، آموزش پیش از ازدواج، آموزش مهارت های مطالعه و پیشگیری از سؤمصرف مواد و ...)

و) روان پزشکی

ز) مددکاری

اهداف اداره مشاوره:

1. -     کمک به مراجعین در شناخت بهتر خود( استعداد ها، توانائیها، رغبت ها، ارزش ها، افکار، به منظور ارتقای سطح فکر و اعتلای هر بیشتر توانمنیها).
  2. -     کمک به مراجعین در انتخاب و تصمیم گیریهای مهم زندگی( مانند تصمیم گیری در زمینه رشته تحصیلی، انتخاب همسر، شغلی، امور اجتماعی و ...).
  3. -     کمک به رشد توانایی و استعداد های بالقوه و توسعه خلاقیت های مراجعین و به کارگیری این قابلیت ها در تعالی فرد و اجتماع.
  4. -     کمک به مراجعین در بهبود سازگاری فردی، خانوادگی، روابط زناشویی و ... .
  5. -     کمک به پیشگیری از بروز  مشکلاتی که می تواند سر منشأ ایجاد اختلالات عمیق عاطفی و شناختی باشد.
  6. -      تلاش برای درمان نارسایی ها و اختلالات شناختی، عاطفی و هیجانی ایجاد شده.
  7. -     کمک به مراجعین در فراگیری مهارت های لازم برای مواجهه با تحولات ناشی از رشد و ارضائ سالم نیازها.
  8. -     کمک به مراجعین در فراگیری مهارت های لازم برای برقراری روابط سالم با افراد دیگر در محیط های مختلف اجتماعی.
  9. -     کمک به مراجعین برای شناخت و پذیرش ارزشهای حاکم بر جامعه و شناسایی و تحلیل هیجان های بازدارنده از پذیرش و عمل به این ارزش ها.
  10. - کمک به ارتقا سطح بهداشت روانی دانشجویان.
  11. - دفع موانع موجود در ادامه موفقیت آمیز تحصیلات دانشگاهی.
  12. - کمک به دانشجویانی که در طول دوران تحصیل مشکلات تحصیلی و آموزشی دارند.
  13. - کمک به دانشج جهت سازگاری با شرایط و مقتضیات زندگی دانشجویی.
  14. - اجرای دقیق دستورالعمل های ارسالی از معاون دانشجویی و فرهنگی.
  15. - رعایت کامل معیارهای حرفه ای در ارائه خدمات بهداشت روانی به دانشجویان.
  16. -  شرکت در دوره های بازآموزی و گرد همای ها.

اداره مشاوره و خدمات روانشناختی:

اداره مشاوره واقع در معاونت دانشجویی ، فرهنگی است  و همه روزه در ساعات اداری قادر به ارائه خدمات مشاوره و روانشناختی به دانشجویان می باشد. دفاتر مشاوره واقع در خوابگاه پسران و دختران و دانشکده های دندان پزشکی، پزشکی، بهداشت می باشد که برنامه خدمات مشاوره ای آن در ابتدای هر ترم به دانشجویان اعلام می گردد. تلفن صدای مشاوره با شماره 09157680038 از ساعت 7 صبح الی 12 شب جهت ارائه خدمات به دانشجویان گرامی فعال می باشد.

مروری بر فعالیت های اداره مشاوره

مراجعین مشاوره( حضوری و تلفنی)، برگزاری کارگاه ها و نشست های آموزشی، اجرای پایش سلامت روان دانشجویان، ارائه خدمات مددکاری، برگزاری کمیته های تخصصی اداره مشاوره

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید