گزارش بازدید وب سایت :

تعداد بازدید های کل : ۵۹۸۶۰۸ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٨/١١/٧ - ۷۸۹ مورد

اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد

سه شنبه ١٦ مهر ١٣٩٨ ساعت ٧:٣٤ ق.ظ   ( بازدید : 39 نفر )

دانشجویان و اساتید دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با هدف ارائه خدمات دندانپزشکی به اهالی روستای "ارکان" از توابع شهرستان بجنورد، اردوی جهادی یک روزه ای در این روستا برگزار کردند.

به گزارش مفدا خراسان شمالی، "دکتر صولتی" مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از برگزاری اردوی جهادی یک روزه دانشجویان دانشکده دندانپزشکی در روستای ارکان بجنورد خبر داد.

وی افزود: این اردوی جهادییک روزه، ۱۲ مهر ماه با حضور ۱۸ دانشجو و دو نفر از اعضای هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه برگزار شد.

شایان ذکر است، ۲۵۰ نفر از اهالی روستا تحت معاینه دندان قرار گرفتند که از این تعداد به ۱۱۰ نفر خدمات کشیدن دندان ارائه شد.

صولتی افزود: به ۱۴۰ نفر نیز جهت ترمیم، جراحی و جرم گیری دندان به کلینیک دندانپزشکی ارجاع داده شدند.

منبع : معاونت دانشجویی و فرهنگی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

زن ریحانه است (۵۷۷۱ بازدید)
مهارت حل مسئله (۴۷۰۹ بازدید)
حماسه اقتصادی (۳۱۴۰ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...