گزارش بازدید وب سایت :

تعداد بازدید های هفته : ۲۸۳۵ مورد

تعداد بازدید های کل : ۵۱۴۷۶۸ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٨/٤/١٧ - ۷۱۳ مورد

یكشنبه ١٤ مهر ١٣٩٨ ساعت ١٢:٣١ ب.ظ   ( بازدید : 4 نفر )

همزمان با برگزاری مجمع ماهیانه اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، انتخابات کمیسیون تشکیلات، هیأت رئیسه و هیأت عالی نظارت اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان برگزار شد.

به گزارش مفدا،همزمان با برگزاری اولین مجمع ماهیانه اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان؛ انتخابات کمیسیون تشکیلات، هیأت رئیسه و هیأت عالی نظارت اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان که هر شش ماه یکبار برگزار می‌شود، انجام شد.

در نتیجه این انتخابات مهرداد ابراهیمی از دفتر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه، جواد ملاحت جو از دفتر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی و سینا ارگنجی از دفتر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان مشهد  اعضای کمیسیون تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان انتخاب شدند.

همچنین علی قاری از دفتر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گلستان و حمید بهرامی نژاد از دفتر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زابل نیز به عنوان اعضای هیأت عالی نظارت اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان و مهدی بزم آرا از دفتر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد و رامین مرادی از دفتر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان نیز به عنوان اعضای هیأت رییسه اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان انتخاب شدند.

در این انتخابات دفتر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب نیز به عنوان یکی از دفاتر فعال اتحادیه انتخاب شد.

گفتنی است پس از برگزاری انتخابات؛ دکتر سیما سادات لاری؛ معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در اولین مجمع ماهانه اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان حاضر و علاوه بر سخنرانی به سؤالات دانشجویان پاسخ داد.

متن کامل سخنرانی دکتر لاری را می‌توانید «اینجا» ببینید.

گزارش تصویری این مراسم را می‌توانید «اینجا» ببینید.

منبع : معاونت دانشجویی و فرهنگی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

زن ریحانه است (۴۸۱۵ بازدید)
مهارت حل مسئله (۴۵۵۹ بازدید)
حماسه اقتصادی (۳۰۵۵ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...